luni, 27 aprilie 2009

BRONZ ȘI ARGINT PENTRU ELEVII LICEULUI TEORETIC "NEAGOE BASARAB"OLTENIȚA



S-a incheiat și cea de-a VII-a ediție a Concursului International Infomatrix. Elevii liceului Neagoe Basarab Oltenita au obținut bronz(foto) la Categoria Digital Content și argint la categoria Fotografie. Felicit ambele echipaje și le doresc succes în continuare. A fost atmosferă de sărbătoare, elevii de la liceele din alte țări au venit îmbrăcați în costume naționale, a fost și un program artistic de excepție pregătit de copiii Liceului Internațional de Informatică din București, apoi momentul decernarii premiilor care a fost ca de fiecare dată emoționant. Un concurs unde prietenia este la loc de cinste, devine un cuvânt cu substanță și este tratat ca atare nu doar de fațadă. Mulțumesc tuturor celor implicați în organizare și participanților pentru munca depusă.

24 comentarii:

Angela Ribus spunea...

Bravo, dragilor! Cineva din Galati va felicita pe fiecare in parte, iar la tine, Geanina, admir si felul cum stii sa-i motivezi pe copii. Ma bucur pentru bucuria voastra.

Valentina Bucur spunea...

eu vă dăruiesc drept premiu o coroniţă împletită cu raze de iubire presărate cu praf de amintire...coroniţă pe care o pun pe creştetul inimilor voastre...felicitări:)

o zi revigorant de plăcută în continuare...
http://www.youtube.com/watch?v=DJu-qUZh_Xg

Geanina Codita spunea...

@Angela Ribus,
mulţumiri din partea echipei mele, ştiu că te bucuri pentru noi şi acest lucru ne ajută să trecem mai uşor peste răutăţile invidioşilor care clevetesc în loc sa muncească pentru a vedea cum este. Calde îmbrăţişări şi aştept cu mare drag să revii.

Geanina Codita spunea...

@Valentina,
pupicuri dulci pe obrăjori, nu am răspuns rapid fiindcă îmi face probleme acumulatorul. Pentru moment i-am dat de cap, însă mă cam ţine în suspans, când vrea încarcă, când nu, mă supără. A fost o zi foarte frumoasă, cu oameni frumoşi şi foarte aproape de sufletul nostru. Îi respect şi le mulţumesc tuturor celor implicaţi pentru această zi. Îţi urez multe reuşite şi ţie şi zile însorite.

Valentina Bucur spunea...

mulţumesc frumos :)

...aş putea să te rog ceva micuţ şi totuşi important pt mine?!...de vei avea fărâmă de timp, ai putea, ai vrea să o iroseşti citind o poezie...de'a mea?!

Anonim spunea...

Felicitari ! Mult succes in continuare, tie si copiilor ! Si nu uitati, va astept la Arad !

Anca spunea...

Adevarat, nu putea trai fara! Si da, este o reactie de moment, o decizie luata cu o minte nelimpede!

Geanina Codita spunea...

@Anca,
sunt oameni care contestă că există iubire, că există frumos, că există Dumnezeu şi multe alte lucruri care trebuie să recunoaştem au o importanţă majoră în viaţa noastră. Însă nu are rost să ne pierdem vremea explicandu-le şi încercând să-i convingem de nimic. Cine are încredere în noi şi în ceea ce spunem şi în ceea ce facem este foarte bine, cine nu, la fel. O seară cât mai plăcută!Sunt încântată de vizita ta.

Unknown spunea...

Hola QUERIDA Geanina, fără îndoială, arome de viaţă, se numără printre bucuria şi durerea, la fel fiind esenţa PREZENTUL perfecţie NLP pe care le poate trăi ... Hermes, în sine, LIFE, pentru tine de ce ea locuieşte în ea şi însămânţarea DUMNEAVOASTRĂ prezentarea, fructe de esenta este etern în imens de salvare şi memoria The Times ... Gracias A TI YA ÎNTOTDEAUNA ta MENŢIUNEA şi pentru dăruire, Your friend always ... JYHAEL
NOTĂ .- scuze în cazul în care traducerea nu este corect, dar eu da folosiţi Google translaţionale speranţe pentru a salva de bariera lingvistică, cu dorinta de a mereu în contact cu tine ...

Geanina Codita spunea...

@Jyhael,
buenas tardes
Me alegra oír indecibles tan pronto de usted, querido amigo. Siempre he puesto el alma en lo que hice, pero la gente a sabiendas, a menudo pisoteados por intentar todo y luego no construir más implicados, dejo que ellos no sólo es el resultado que esperan. Estoy feliz de saber que se ha detenido y se espera por cada vez que quiera discutir. Nos vemos!

Anonim spunea...

Felicitari !!! Si cat mai multe succese !!!

JYHAEL spunea...

SÓLO QUERDA mi amigo, es uno de los propietario de conocer la verdad cuando no es propiedad exclusiva de nadie, cuando el mismo se reafirma la conciencia que escuchan y el consumo y, a continuación, lo que parece insignificante en otros, nuestras vidas comienzan a ser golpeado ... Valeni bueno y más que nadie ... Bush, la gente sólo tiene que ser medido no por palabras sino por EJEMPLO DE mismos hechos, y para que esto sea indeleble memoria de quien NOS AMA en la entrega en el amor, usted tiene un alto precio y COSTE, viven en la escasez de materias primas OIRSA SO no saben que son, por desgracia, la mayoría de ... Geanina un placer ... JYHAEL

Marius spunea...

Nu stiu multe despre voi dar astfel de lucruri ma fac sa cred ca speranta n-a murit de tot in Romania. Nu stiu ce legatura are proprietara acestui blog cu voi insa, din cite am citit, merita felicitari si ea :)

Geanina Codita spunea...

@Marius,
bine ai revenit. Copiii din fotografie lucrează sub îndrumarea mea de câţiva ani. Au participat la foarte multe concursuri naţionale şi internaţionale unde au obţinut medalii de bronz, argint şi aur. Astăzi am spus că vreau o pauză lungă pe care să o folosesc numai pentru mine şi familia mea. Timp de 4 ani am stat şi am lucrat non-stop, precum un arestat la domiciliu, mai puţin in ultimele 2 luni, marcată fiind de faptul că unul din copii a decedat cu 3 zile înainte de plecarea în Mexic, unde avea loc o competiţie internaţională. Apoi, m-am lovit de multe orgolii, păreri care mai de care mai savante, şi am luat decizia de sta un pic deoparte, iar rezultatul nu a mai fost ca altă dată, nu a mai fost nici argint , nici aur, ci bronz. Poate că mă supraevaluez câteodată, aşa cum spune psihologul, însă ştiu ce am de făcut în meseria mea destul de bine şi asta am demonstrat-o la fiecare participare. S-a greşit în unele situaţii, însa sper că fiecare a invăţat ceva, sper ca fiecare să îşi vadă de meseria sa şi să înţeleagă că nu eu sunt cea afectată, ci copiii. Subliniez faptul că sunt o norocoasă fiindcă am avut de fiecare dată de partea mea direcţiunea liceului, altfel nu mă implicam în absolut nimic.

Dumitru K. Negoita spunea...

Ce poate fi mai frumos, pentru adevaratii
romani decat bucuria FAPTELOR.
ELEVI si PROFESORI ! Tineti-o tot asa ca
poate va vad ... CU TOTII si-o sa FACA ...
MULTI. MAI MULTE pentru a convinge, nu numai
EUROPA, ca ROMANIA este si aceasta.

FELICITARI pentru tot ce PROMOVATI doamna GEANINA.

Geanina Codita spunea...

@Dumitru Negoita,
iertaţi-mi absenţa Maestre. De astăzi sunt mai liberă şi voi putea comunica mai mult cu cei care poposesc pe blogul meu şi cu cei pe care îi vizitez virtual. Mulţumesc pentru cuvintele dumneavoastră care de fiecare dată mă fac să înţeleg că iubiţi România şi românii .

Geanina Codita spunea...

@ANGEL,
mulţumesc pentru gândurile ce ţi le-ai îndreptat către noi. Te imbrăţişez şi aştept să revii.

Marius spunea...

Daruire ... frumos si rar in Romania de azi.

Geanina Codita spunea...

@Marius,
nu sunt de principiul că trebuie să mă iubească toată suflarea, dar dacă tot nu dorm de 4 ani vreau ca lucrurile să fie bine facute şi rezultatele pe măsură.

Geanina Codita spunea...

@Mugur,
şi eu mă felicit că mai sunt în viaţă încă după atâţia ani de muncă la greu, urările tale le trimit către copii.

Angy spunea...

Ciao,al mio blog ho un premio per te!!!

Geanina Codita spunea...

@Angy,
gracias, amiga.

Paul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Geanina Codita spunea...

@Paul,
sunt copii bun, muncesc mult, renunţă la foarte multe pentru a reuşi să facă performanţă. De pe margine lucrurile par frumoase şi probabil usor de realizat dupa spusele unora din jurul nostru însa...

Fiorul dorinţei să nu vă părăsească nici măcar atunci când ghearele durerii vă vor sufoca dorind să fiţi în totalitate a lor.
Dorinţa are culoarea albă, iubirea şi-a asumat culoarea roşie iar speranţa îmi spune insistent, verde.
Vă dăruiesc cu tot sufletul aceste culori.
Geanina Codiţă