joi, 2 aprilie 2009

Gripa m-a întors pe toate părțile

De o săptămână gripa m-a chinuit în fel și chip, însă în ultimele două zile și-a făcut rău de cap, mi-a distrus gâtul, temperatura nu a vrut să scadă decât atunci când a considerat ea, ieri am zăcut în neștire, astăzi tușesc și încerc din răsputeri să scap de dureri, tuse și tot ce înseamnă gripa asta păcătoasă. Mâine sper că voi reveni printre prieteni, printre cei care mă iubesc și pe care îi ador.

16 comentarii:

Ruxel spunea...

Nici noi nu am ratat gripa in iarna asta; am fost rau de tot, dar bine ca a trecut. Sanatate multa iti doresc :). Imi place muult de tot designul blogului tau!!!

Orry spunea...

Geanina, sper sa te simti mai bine, daca nu azi, atunci maine!

Zambeste, bea multe ceaiuri iar inainte de somn, inghite un paracetamol. :)

Numai bine!

Geanina Codita spunea...

@Ruxel,
a fost o saptamână grea, dar de maine sper din tot sufletul sa fiu pe picioare, sa îmi continui activitățile.Multumesc pentru urări și că ai trecut pe la mine. Te aștept cu drag să revii.

Geanina Codita spunea...

@Orianda,
am să urmez sfatul tău,cu zâmbetul va fi puțin mai greu astăzi, dar mâine cu siguranță voi putea face și asta. Te îmbrațișez și mulțumesc de vizită. Nu uita, ești binevenită oricând, aici, în casa mea.

my treasure spunea...

DA. Si eu iti doresc insanatosire grabnica si imi place ideea ta ; "Nu te compromite !"... (pe tine si pe D-zeu, compelectez eu)

Geanina Codita spunea...

@my treasure,
mulțumesc și toate gândurile mele bune către tine, respect pentru ceea ce faci, frumusetea îmbracă cele mai variate forme prin mintea și mâinile tale. Bine ai venit în lumea mea!

PickYStyle spunea...

multa sanantate!!!!!pentru tot anul si nu numai...:)

Geanina Codita spunea...

@Juno,
Mulțumesc din tot sufletul, să fii iubită și sănătate cât cuprinde. Încântată să descopar că ai fost pe aici.Îmbrațișări!!!

Angela Ribus spunea...

Multa sanatate, draga mea! Sa te faci bine, ca e tare bine cand te stim o.k. O imbratisare calda de la Galati.

Geanina Codita spunea...

@Angela,
mii de mulțumiri!!!Orașul Galați îmi amintește de perioada mea de elevă, mai exact clasa a VI-a, când, într-o tabără am cunoscut un băiat extrem de ambițios, avea 10 la toate materiile, iar educația la fel. Se pare că am numai amintiri frumoase de la Galați, așa cum sunt și oamenii.Zile senine și o primăvară care să-ți semene în frumusețe!

Anonim spunea...

Păi vezi dacă iubeşti (ploaia) şi dansezi în ploaie :-)
Eu am fost răcită toată luna februarie şi cu toate astea am scăpat de injecţii :-) Sper să-ţi treacă repede gripa ca s-o iei de la capăt cu dansatul...în ploaie. Hihi

Geanina Codita spunea...

@Sorina, mă bucur să aflu că ți-au plăcut versurile, mă refac eu cât de curând și voi face ce m-ai indemnat. Fii binevenită!

ramai treaz spunea...

maine, la ora asta o sa stai linistita in fata calculatorului, scriind pe blog, fericita ca ai scapat de gripa :P facem pariu ?

Geanina Codita spunea...

@ramai treaz,
de data aceasta nu pun pariu fiindcă o sa-l pierd. Acum ma simt olecuță mai bine, iar mâine sper să îmi reiau cu adevărat activitățile, am cam rămas în urmă cu toate.

Anonim spunea...

Multa sanatate si o primavara cat mai frumoasa!

Geanina Codita spunea...

@Iulia,
bucuroasă de oaspeți, mulțumesc pentru urări. Primăvara asta să iți aducă multă iubire.

Fiorul dorinţei să nu vă părăsească nici măcar atunci când ghearele durerii vă vor sufoca dorind să fiţi în totalitate a lor.
Dorinţa are culoarea albă, iubirea şi-a asumat culoarea roşie iar speranţa îmi spune insistent, verde.
Vă dăruiesc cu tot sufletul aceste culori.
Geanina Codiţă