sâmbătă, 28 martie 2009

Gripă și prieteni de calitate

Gripa nu m-a ocolit, însă a fost un prilej de a sta mai mult în pat și de a lucra la designe-ul blogului. De asemenea, a fost o ocazie de a-mi face prieteni noi. Slavă Domnului că nu e țara asta plină de parveniți, lingăi și valeți. Mai sunt încă oameni care muncesc, iubesc, gândesc sănătos, pun preț pe lucrurile cu adevărat importante : viața, natura, cartea, caracterul, persoane pentru care Universul lor nu se reduce doar la Bani. Am să vă povestesc peste câteva zile despre parveniți, despre cei care sunt convinși că s-au născut pentru a îndeplini o singură misiune, cea de director.

4 comentarii:

HTC photography spunea...

:) asteptam sa ne povestesti... sper ca nu incepem cu secretara care vrea titulatura de Asistent Manager si cu fufa care e PR & Marketing Manager. nu vorbesc doar de fete. (Nu sunt misogin) dar astea sunt cele mai la moda pozitii acum!
O zi frumoasa!

Geanina Codita spunea...

@Boss,
te apropii de adevăr, insă ar fi păcat sa-i omitem pe unii care au rămas repetenți prin facultăți, iar acum iși imaginează ca dacă au mai făcut niște cursuri, la care s-au autoinvitat, li se pare ca sunt BURICUL PĂMÂNTULUI.

Diana spunea...

Bine te-am gasit Geanina! Tare mult adevar e in postul asta al tau, din pacate!
Imi place tare mult blogul tau, iar aspectul lui e foarte frumos! O duminica frumoasa si merci ca ai trecut pe la mine!

Geanina Codita spunea...

@Diana,
mulțumesc de urări, pentru vizită si aștept să revii. Cât de curând vom discuta despre tot ceea ce am scris în această postare. Sunt sigură ca mulți dintre voi au întâlnit acestă categorie care ar face orice numai sa fie în vârf.
Te îmbrățișez și pe curând buna mea prietenă!

Fiorul dorinţei să nu vă părăsească nici măcar atunci când ghearele durerii vă vor sufoca dorind să fiţi în totalitate a lor.
Dorinţa are culoarea albă, iubirea şi-a asumat culoarea roşie iar speranţa îmi spune insistent, verde.
Vă dăruiesc cu tot sufletul aceste culori.
Geanina Codiţă